PROIZVODA
0,00 KUNA
0,00 €
Vaša košarica
Izbornik
 
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Stranice www.pro-ping.hr su u vlasništvu tvrtke PRO-PING d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Korisnički račun

Za korištenje webshopa tvrtke PRO-PING, potrebno je prilikom narudžbe ostaviti Vaše podatke. Time pristajete na elektronsku komunikaciju s www.pro-ping.hr. Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama www.pro-ping.hr. Time pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije. Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.

Uvjeti prodaje

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Ako naručena roba nije isporučiva, PRO-PING d.o.o. ponudit će kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije sljedeći radni dan isporučit će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12:00 sati. Za sve uplate koje su primljene prije 12:00 sati i vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili slijedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12:00 sati, isporuka kreće najranije sljedeći radni dan. Ukoliko, zbog greške ili previda, objavljena cijena u WebShopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. PRO-PING d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

Privatnost podataka

PRO-PING d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PRO-PING d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka PRO-PING d.o.o. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. PRO-PING d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. PRO-PING d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. PRO-PING d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika PRO-PING d.o.o.
Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene Uvjete korištenja.