PROIZVODA
0,00 KUNA
Vaša košarica
Izbornik
 
Uvjeti dostave, povrat i reklamacije

Uvjeti dostave

Dostavu robe vrši kurirska služba HPexpress na području Republike Hrvatske. Roba može biti isporučena iznimno i na neki drugi način, ovisno o dogovoru s kupcem. Cijene, uvjete i način dostave možete pogledati na njihovim stranicama www.posta.hr. Cijena dostave će Vam se automatski uračunati na ponudu, te nećete ništa morati plaćati dostavljaču prilikom preuzimanja osim ako to nije drugačije navedeno na ponudi. Kupac u cijelosti snosi rizik transporta.
Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon - pet), naručeni proizvodi, ako su dostupni na skladištu, šalju se kupcu najranije sljedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom ili petkom poslijepodne proizvodi se dostavljaju prvi sljedeći radni dan.

Reklamacije

Molimo da nas kontaktirate e-mailom ili telefonom prije slanja proizvoda na servis kako bi što bolje dijagnosticirali i ubrzali rješavanje Vašeg problema. Vraćena roba mora biti dobro zapakirana kako bi se izbjegla oštećenja te ista mora biti dostavljena o trošku kupca u naš servis. Uz svaki vraćeni artikl obavezno je priložiti kopiju računa te detaljan opis kvara. Reklamacije bez potpune dokumentacije neće se razmatrati i vračati će se pošiljatelju o njihovom trošku. Reklamiranje ispravnog proizvoda naplaćujemo jedan radni sat po cijeni od 200,00 kn +PDV. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.
Slanje servisiranih ili novih zamjenskih proizvoda šalje se kupcima na njihov zahtjev o njihovom trošku.Povrat ispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju, nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke PRO-PING d.o.o., Trg Kralja Tomislava 14, 33405 Pitomača sa naznakom – Povrat robe. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, ispunjen Obrazac o raskidu ugovora kupnje, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.
Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe teretimo Vas za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100,00 kn. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.