PROIZVODA
0,00 €
0,00 KUNA
Vaša košarica
Izbornik
 
Uvjeti dostave, povrat i reklamacije

Uvjeti dostave

Dostavu robe vrši kurirska služba GLS na području Republike Hrvatske. Roba može biti isporučena iznimno i na neki drugi način, ovisno o dogovoru s kupcem. Cijene, uvjete i način dostave možete pogledati na njihovim stranicama www.gls-group.com. Cijena dostave će Vam se automatski uračunati na ponudu, te nećete ništa morati plaćati dostavljaču prilikom preuzimanja osim ako to nije drugačije navedeno na ponudi. Kupac u cijelosti snosi rizik transporta.
Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon - pet), naručeni proizvodi, ako su dostupni na skladištu, šalju se kupcu najranije sljedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom ili petkom poslijepodne proizvodi se dostavljaju prvi sljedeći radni dan.

Reklamacije

Molimo da nas kontaktirate e-mailom ili telefonom prije slanja proizvoda na servis kako bi što bolje dijagnosticirali i ubrzali rješavanje Vašeg problema. Vraćena roba mora biti dobro zapakirana kako bi se izbjegla oštećenja te ista mora biti dostavljena o trošku kupca u naš servis. Uz svaki vraćeni artikl obavezno je priložiti kopiju računa te detaljan opis kvara. Reklamacije bez potpune dokumentacije neće se razmatrati i vračati će se pošiljatelju o njihovom trošku. Reklamiranje ispravnog proizvoda naplaćujemo jedan radni sat po cijeni od 200,00 kn +PDV. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.
Slanje servisiranih ili novih zamjenskih proizvoda šalje se kupcima na njihov zahtjev o njihovom trošku.Povrat ispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju, nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke PRO-PING d.o.o., Novigradska 67, 48326 Virje sa naznakom – Povrat robe. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, ispunjen Obrazac o raskidu ugovora kupnje, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.
Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe teretimo Vas za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100,00 kn. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.