Profil tvrtke

PRO-PING d.o.o.

Tvrtka Pro-Ping osnovana je 2010. godine i jedna je od brzo rastućih komunikacijskih tvrtki na hrvatskom tržištu za prodaju, savjetovanje i izgradnju visokokvalitetnih komunikacijskih rješenja. Svojim klijentima nudimo najkvalitetniji savjet u definiranju potreba i prioriteta unutar njihovog poduzeća u okviru razvoja širokopojasnih usluga koje će im smanjiti financijske izdatke a istovremeno povećati poslovne mogućnosti. Pro-PING vam može ponuditi cjelovita komunikacijska rješenja po principu 'ključ u ruke'.

Osnovne djelatnosti tvrtke su:

  • Usluge savjetovanja i projektiranja mreža
  • Nabava, izgradnja i održavanje mreže
  • Bežična, optička i bakrena infrastuktura
  • Zastupnici MikroTik sustava i opreme
  • WebShop prodaja opreme
  • Mali, srednji i veliki korisnici

Pružatelj internetskih usluga

Početkom 2011. godine Pro-PING postaje pružatelj internetskih usluga (Internet Service Provider), sa najpovoljnijom širokopojasnom Internet vezom za poslovne i privatne korisnike, baziranog na vlastitoj bežičnoj i optičkoj mrežnoj infrastrukturi.

Strategijom poslovanja usmjerenom na potrebe svih korisnika, pa i onih u ruralnim područjima, te pružanjem visoko kvalitetnih usluga, u mogućnosti smo ponuditi uslugu kvalitetne, brze i stabilne Internet veze. Cijenom smo jedan od najpovoljnijih pružatelja Internet usluga u RH i svim svojim korisnicima nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete.

Cilj nam je postati jedan od neovisnih i modernih broadband telekoma u Hrvatskoj, sa najvećom pokrivenošću ruralnih sredina, koji preko svoje vlastite mrežne infrastrukture nudi povoljne, jednostavne i pouzdane usluge.


Europski strukturni i investicijski fondovi

PRO-PING d.o.o. trenutno provodi projekt pod nazivom «Ulaganje u jačanje konkurentnosti tvrtke Pro-ping d.o.o.» kojem je cilj ulaganje u kapacitete postojeće poslovne jedinice i unaprjeđenje usluge izgradnje širokopojasne infrastrukture. Doprinos projekta u ostvarenju ovog cilja je u nadgradnji servera s popratnom opremom i softwareom čime će se povećati radni kapaciteti poduzeća. Konkretno, kroz projekt PRO-PING d.o.o. je nabavio i stavio u funkciju 3 servera s backupom, IDS/IPS/Firewall i cloud core router za povećanje konkurentnosti i ponude na tržištu za održavanje informatičkih mreža. Nabavljena je i dodatna oprema uz servere čime će se poboljšati slanje i primanje podataka. Kroz nabavu softverskih licenci omogućeno je proširenje kapaciteta tvrtke na tržištu usluga izgradnje širokopojasne infrastrukture. Nabavljena oprema omogućit će kvalitetan rad i veću produktivnost postojećim i novozaposlenim djelatnicima. Kao izravna posljedica projekta planirano je zapošljavanje 4 nova djelatnika, što je postignuto već u toku projekta te povećanje prihoda od prodaje. Ukupna vrijednost projekta je 478.693,24kn, od čega se 300.000,00kn financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija i Poziva na dostavu projektnih prijedloga E-impuls.

https://strukturnifondovi.hr/