Pro-Ping Telekom sponzor virtualnih koncerata Vatra Advent Tour


Pitomača, 17. studenoga 2020. godine

U periodu od 21.11. pa sve do 26.12.2020. godine, virovitički rock/pop bend Vatra organizira virtualne koncerte pod nazivom "Vatra Advent Tour". Pro-Ping Telekom osigurat će pristup Internetu za ove koncerte preko svoje svjetlovodne mrežne infrastrukture.


Budući da su gotovo sva koncertna i adventska događanja u 2020. godini otkazana, Vatra je odlučila održati niz koncerata iz svoje ‘’jazbine’’, kako nazivaju svoj prostor za vježbanje, snimanje i uživanje.

Za vas su pripremili niz koncerata i iznenađenja nazvanih "Vatra Advent Tour", a prvi po redu je već ove subote, 21.11.2020. godine od 21:00 sat i prenosit će se na društvenim mrežama Vatre i Dallas Recordsa.

‘’Kada već ne možete na koncerte za vrijeme Adventa mi koncerte donosimo vama, pratite nas na društvenim mrežama!’’, poručio je Ivan Dečak o nadolazećoj virtualnoj turneji.

Ovi koncerti održat će se zahvaljujući prijateljima/sponzorima koji su u ovom izazovnom vremenu za glazbenike, ali i publiku gladnu koncerata usmjerili svoja sredstva u organizaciju jednog ovako posebnog projekta, te tako ponovno povezali bend i publiku.

Jedan od ponosnim sponzora je i Pro-Ping Telekom koji će Vatri osigurani super brzi Internet preko svjetlovodne mreže. Vatra je virovitički rock, pop bend koji je osnovan 1999. godine, a možete ih pratiti preko društvenih mreža: Facebook i Instagram.

Svake subote od 21:00 sat zavirite u Vatrinu jazbinu, a uskoro donose još datuma!

Vatra - Advent tour:

  • 21.11. Korlat elektrik
  • 28.11. Opel elektrik
  • 12.12. Korlat akustik
  • 20.12. (iznenađenje! pratite Vatrine društvene mreže!)
  • 26.12. Dubrovnik