Pro-Ping Telekom sponzor besplatnih bilježnica za sve koprivničke osnovnoškolce


Pitomača, 01. rujna 2020. godine

U prostoru COORa Podravsko sunce, na današnjoj konferenciji za medije, predstavljen je projekt „Besplatne bilježnice za sve koprivničke osnovnoškolce“ u kojem Grad Koprivnica zajedno sa svojim partnerima predstavlja aktualnosti vezane uz početak nove školske godine. Ove godine, po prvi puta, jedan od ponosnih sponzora bio je i Pro-Ping Telekom.


Ovim projektom koji traje već 14 godina, Grad Koprivnica osigurao je besplatne bilježnice za sve koprivničke osnovnoškolce, besplatne radne bilježnice, pamučne majice za prvašiće i pamučne perive zaštitne maske za sve učenike.

Nove bilježnice i radne bilježnice na školskim klupama dočekat će ukupno 2484 učenika. Ukupno je tiskano 43.010 bilježnica s prigodnim vrećicama ukupne vrijednosti 235.125,74 kn s PDV-om, a od toga je udio sponzorstva i donacija 110.000,00 kn.

Komunalac, Belupo, Koprivničke vode, Podravska banka, Hartmann, Pro-Ping Telekom, Erste banka, Vemo Trade, Enter Koprivnica, partneri su koji su koji su uz Grad Koprivnicu osigurali besplatne bilježnice za sve osnovnoškolce.

„Telekomunikacijska infrastruktura u vrijeme online nastave bila je temelj života. Upravo zbog toga se nadam kako će se proširiti optička infrastruktura zbog što kvalitetnijeg provođenja online nastave, a isto tako i zabave“, rekao je član Uprave Pro-Pinga Marijan Rengel.

Uz gradonačelnika Mišela Jakšića, njegovu zamjenicu Melitu Samoborec i pročelnike Anu Mlinarić i Daria Jembreka te predstavnike sponzora, konferenciji su prisustvovale i ravnateljice COORa „Podravsko Sunce“ Radmila Popović, OŠ „Đuro Ester“ Sanja Prelogović i OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Gordana Gazdić Buhanec te ravnatelj OŠ „Braća Radić“ Krešo Grgac.

Izvor: www.koprivnica.hr