Pro-Ping Telekom dobitnik nagrade Wireless Internet Service Provider godine


Pitomača, 28. listopada 2019. godine

Pitomača, 28. listopada 2019. godine – Prošli tjedan je u Savudriji održana konferencija "Cambium Networks Adriatics Partner Conference" na kojoj je sudjelovao inženjerski tim te dio uprave Pro-Ping Telekoma. Na završnoj gala večeri, dodijeljene su nagrade najboljim partnerima, a Pro-Ping Telekom proglašen je najboljim wireless ISP-om (Internet Service Provider) za 2019. godinu od strane proizvođača mrežne opreme Cambium Networks.


Prvu regionalnu partnersku konferenciju za elitne partnere i wireless ISP tvrtke organizirali su Cambium Networks i regionalni Master distributer Ingram Micro Hrvatska. Na konferenciji su sudjelovali partneri iz cijele Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Makedonije, Cipra, Bosne i Hercegovine. Predstavljena su nova mrežna rješenja, odrađeni treninzi i paneli. Ovo je bila odlična prilika za stjecanje novih znanja i vještina potrebnih za upravljenje wireless mrežnom opremom i tehnologijom.

Na jednom od panela, sudjelovao je i Marijan Rengel, član uprave Pro-Ping Telekoma, a raspravljalo se o izazovima, problemima i rješenjima s kojima se susreću pružatelji usluge bežičnog Interneta.

Polaznicima su, kroz sva 3 dana održavanja konferencije, na raspolaganju bili stručnjaci iz Cambium Networksa i Ingram Microa. Na završnoj gala večeri, koja se održala u četvrtak, 24. listopada, dodijeljene su nagrade najboljim partnerima u više kategorija. Pro-Ping Telekom dobio je nagradu "Wireless Internet Service Provider of the year".

Pro-Ping Telekom je osnovan 2010. godine i upravo je svoju uslugu pristupa Intenetu za svoje korisnike počeo nuditi koristeći wireless tehnologiju. Danas osim pristupa Internetu, Pro-Ping preko bežićne mreže korisnicima nudi i televiziju, s preko 70 programa te fiksnu telefoniju.