Novi glazbeni programi na Pro-Ping Televiziji


Pitomača, 02. kolovoza 2021. godine

CMC TV i Pro-Ping Telekom dogovorili su suradnju koja se odnosi na distribucija TV kanala "CMC TV", "Jugoton TV" i "Klape i tambure TV" korisnicima Pro-Ping Telekoma koji koriste uslugu IP televizije. Tako će od sada sva tri programa CMC TV-a biti dostupna u osnovnom paketu TV usluge.


CMC TV je isključivo glazbeni kanal koji emitira glazbu i glazbene sadržaje 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Vjerojatno ne postoji glazbeno ime s ovih prostora koje se nije našlo ispred njihovih kamera.

U nastojanju da svakodnevno pruže što svježiji glazbeni sadržaj, tisuće spotova premijerno je emitirano upravo na programu CMC TV-a. Osim glazbenih spotova, gledateljima svakodnevno donose vijesti iz svijeta domaće i strane glazbe.

Jugoton TV je regionalni glazbeni program raznolikog sadržaja, s najvećim naglaskom na stariju glazbu i hitove koji su nastali u vrijeme Jugotona. Prikazuju se spotovi iz 50-tih, 60-tih, 70-tih i 80-tih godina 20. stoljeća.

Klape i tambure TV novi je televizijski program na kojem svaki dan možete uživati u najvećim klapskim i tamburaškim hitovima. Ovaj program donosi ono najbolje iz "glazbene škrinje" Dalmacije i Slavonije. Klape Cambi, Iskon, Intrade, Šufit, Rišpet, Maslina, Sv. Florijan, Munita i mnoge druge koje su svojim pjesmama pronašle put do publike, ali i one kojima će to tek poći za rukom, bit će dio programa Klapa i tambura TV-a.

Hitovi Najboljih hrvatskih tamburaša, Dika, Slavonskih lola i Fijakera kao i moderan zvuk tambure u pjesmama Mejaša, Bosutskih bećara, Vranca, Posegane, Džentlmena, Slavonija Banda, Kasa i mnogih drugih, ovaj kanal čine jedinstvenim programom koji će zasigurno prihvatiti šira publika.

Od 01. kolovoza 2021. godine sva tri glazbena TV programa bit će dostupna korisnicima Pro-Ping Televizije i to na pozicijama: 600 - CMC TV, 608 - Jugoton TV i 610 - Klape i tambure TV.