Movie Generation TV novi kanal na Pro-Ping Televiziji


Pitomača, 15. lipnja 2020. godine

Tvrtka MG Film i Pro-Ping Telekom dogovorili su suradnju koja se odnosi na puštanje TV kanala Movie Generation TV korisnicima Pro-Ping Telekoma koji koriste uslugu IP televizije. Kanal Movie Generation TV dostupan je na poziciji 114 Pro-Ping Televizije u osnovnom paketu TV usluge.


Movie Generation TV je televizijski/filmski TV kanal nastao na temelju višegodišnjeg znanja i iskustva u filmskoj industriji kao i praćenjem potreba današnjih filmskih generacija koje cijene svoje vrijeme i traže pomno odabran, visoko kvalitetan sadržaj na jednom mjestu. Upravo zato je MG film objedinio probrane vrhunske serije i produkcijski kvalitetne filmove i spojio ih u TV kanal Movie Generation TV.

Posebno su ponosni na vrhunske serije koje ekskluzivno emitiraju u regiji kao što su American Gods (Američki bogovi), Brockmire, Dublin Murders (Umorstva u Dublinu), Heart Guy (Zovi doktora!).

Samo u prva 4 mjeseca ove godine imali su 5 premijernih naslova od čega su 3 bile potpuno nove serije s emitiranom 1. sezonom. Tijekom 2020. godine u planu imaju još nekoliko recentnih premijernih naslova, ali također i nekoliko serija koje su domaćoj publici dobro poznate, ali nisu bile emitirane na zemaljskim TV kanalima.

Od filmskih naslova odabiru kvalitetne redatelje i produkcijski kvalitetne naslove, emitiraju sadržaje koje su temeljeni na književnim bestsellerima, odlične trilere, akcijske filmove s poznatim glumačkim imenima, romantične i obiteljske komedije, biografske filmove.

Program Movie Generation TV-a emitira 24 sata dnevno bez prekida sadržaja, kontinuirano radeći na proširenju ponude novim, ali i premijernim naslovima. Od 15. lipnja program Movie Generation TV-a dostupan je korisnicima Pro-Ping Televizije na poziciji 114.